Google Adwords

google adwordsReclama prin ajutorul campaniilor Google AdWords este de multe ori alegerea perfectă pentru promovarea oricărei afaceri care urmăreşte vânzări imediate, campanii de brand awareness (promovare site, brand) sau atragerea clienţilor.
În ultimii 6 ani valoarea unei poziționări de top în rezultatele motorului de căutare Google a crescut exponențial, iar la nivel național și global mii / sute de mii de firme luptă zilnic pentru locuri fruntașe în paginile rezultatelor căutarilor pe motoarele de căutare, mai ales pe Google. Mai devreme sau mai târziu va trebui să luați în calcul colaborarea cu o agenție specializată în Search Engine Marketing pentru a nu rămâne în urma concurenței.

Cum funcţionează Google Adwords?

Cu o campanie de promovare prin Google AdWords corect configurata puteți fi listați deasupra competitorilor care licitează mai mult. Rezultatele sunt măsurabile până la ultimul click primit. Veți ști exact câte comenzi sau cereri de ofertă (lead-uri) ați avut în urma campaniei, dar și costul de achiziție al fiecărui client ori al fiecărui lead. În acest fel putem lua decizii rapide referitoare la strategia campaniei, dar și a bugetului de publicitate online.

La PSK Solution imbunătățim continuu rezultatele campaniilor clientilor nostrii prin Google AdWords folosindu-ne de cele mai performante instrumente de marketing online pentru a ne asigura că veți avea întotdeauna cel mai bun randament.

Google-AdwordsGoogle AdWords este unul din cele mai cunoscute servicii de CPC (Cost Per Click) si, totodata, una dintre cele mai accesibile metode de promovare online, compatibila cu orice tip de afacere.
Principalul avantaj al publicitatii prin Google AdWords este dat de afisarea reclamelor in momentul in care utilizatorul deja doreste sa cumpere produsul/serviciul pe care dumneavoastra il furnizati.

Publicitatea de tip pay-per-click (de exemplu Google AdWords) reprezintă cel mai puternic mediu de publicitate din istorie, un mediu matur, hipercompetitiv și intr-o continuă evoluție, unde cu o strategie bună și cu o implementare perfectă se pot obține rezultate spectaculoase. Pe parcursul ultimilor 6 ani am dezvoltat propria metodă de abordare a acestui mediu, ce îmbină armonios strategia, implementarea și optimizarea continuă a campaniilor, testarea și analiza amănunțită, cu scopul final de a obține maximul de profit și eficiență din campaniile Google AdWords.