Realizare Site

Realizare Site

Pentru Realizare Site Web detinem resursele, viziunea, şi experienţa necesara pentru creare site pentru orice companie cu integritate şi stil. Oferim soluţii eficiente de realizare site atractive şi funcţionale şi care pot satisface preocupările atât pentru termenul limită, cat si pentru bugetul propus.
Vrem sa ne diferentiem de alte firme de realizare site creare site sau web design prin proiecte bine facute si bine optimizate, prin comunicare directa si permanenta cu cei care au incredere in noi, in produsele pe care dorim sa le construim. Folosim cele mai bune informatii, cu acces la o baza de fotografii profesioniste care sa caracterizeze mai bine produsele sau afacerea prezentata in paginile web.

creare siteOferim rezultatele pe care le doriti – urmand proceduri clare si simple: analizam nevoile dumneavoastra, va propunem solutii pe care le dezvoltam creativ. Va livram solutia customizata cu scopul de a va oferi rezultate cuantificabile si usor de verificat.

Aceasta este procedura indiferent de tipul produsului livrat: site web, magazin online, pachete de identitate, campanii publicitare.

Odata cu dezvoltarea si lansarea intr-un ritm alert a tuturor gadgeturilor actuale, smartphone-uri, tablete, notebookuri, website-urile au trebuit sa se adapteze noilor realitati in miscare si nu doar ca moft, ci ca necesitate.

Clientul tinta este in miscare astfel incat, este nevoie ca produsul sau serviciul sa il urmeze, sa ii fie disponibil si la indemana. 

  • ResponsiveWebsiteDesigncu sau fara baze de date, folosind tehnologii responsive, in functie de ecranul de pe care sunt accesate (desktop, notebook, tableta, smartphone);
  • accesibile printr-un browser web, indiferent de sistemul de operare;
  • sigure, fara brese de securitate (SQL / HTML injection, XSS, etc);
  • cu sistem (CMS content management sistem) de management al continutului pentru o actualizare si intretinere usoara;
  • modulare pentru a permite dezvoltari viitoare neprinse in specificatia curenta;
  • avand sisteme automate de raspuns fara operator sau de suport online;
  • cu procesarea oricarui tip de format de date (text, imagine, fisiere multimedia audio – video sau alte tipuri de fisiere);
  • pe baze de date compatibile cu cele deja folosite de client facilitind o posibila interconectare cu alte aplicatii (CRM, ERP, etc);
  • monitorizate cu un sistem de rapoarte de activitate, trafic, accesari etc.
  • avand sisteme de back-up local si / sau extern

Pentru realizare site-uri folosim: HTML, CMS, CSS, Java script, Ajax, Flash, JQuery, BootStrap.

oferta limitat

Site Gratis

Comanda un pachet de optimizare seo si iti facem site-ul de prezentare GRATIS!

Site de Prezentare

realizare site de prezentareRealizare site de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea online. Un site de prezentare, indiferent de marimea firmei dvs, reprezinta imaginea dvs pe internet si este o posibilitate de a atrage noi clienti.

de la 300 ron

 

Site Personalizat

realizare site personalizatRealizarea Site Personalizat implica un timp dedicat pentru Brainstorming pentru a corespunde dorintelor dumneavoastra online. Un site personalizat este primul pas spre o afacere de succes afaceri tale in mediul online.

de la 700 ron

 

Magazin Online

inchiriere-magazin-onlineAcum sa ai un magazin care sa arate exact cum vrei nu a fost vreodata mai simplu. Oferin servicii de realizare magazin online mobile responsive  cu panou de administrare usor de utilizat. Optimizat seo pentru succesul afaceri tale online.

de la 1000 ron