Ce programe sportive si suplimente alimentare naturale te pot ajuta in ameliorarea durerilor de oase

Stiai ca exercitiile sportive si gimnastica iti pot imbunatati simptomele de aparitie a artritei? Este demonstrat faptul ca sportul in toate formele sale(mai putin cele care duc la epuizare) reduce durerile articulare si rigiditatea si ajuta foarte mult la mentinerea flexibilitatii. De asemenea, un real ajutor pentru ameliorarea durerilor de oase sunt acele suplimente alimentare naturale care stimuleaza formarea colagenului si ajuta la absorbirea calciului in oase. Exemple: Movial Plus, Genacol si Zeolit Silicic.

Insa, daca esti nou in practicarea de sporturi, este foarte important sa incepi usor cu programul de miscare menit sa lupte cu artrita. Este cel mai bine sa pornesti cu cateva exercitii simple de stretching pentru a intari flexibilitatea si mai apoi sa treci la cateva exercitii sportive mai viguroase.

Cateva programe sportive de ajutor in ameliorarea durerilor de oase

  • Exercitii pentru oase si articulatii. Scopul acestor rutine este de a creste flexibilitatea incheieturilor si a tendoanelor. Asta poate favoriza reducerea durerilor articulare si a durerilor de muschi din tot corpul. Exercitiile de genul trebuie executate cat mai usor, in miscari line, fara a brusca nimic.

  • Mersul pe jos. Mersul la pas este o forma excelenta de a face miscare si este adecvat pentru toate varstele. Dar, de asemenea, este foarte important sa ai si perechea de incaltaminte sport potrivita, altfel va fi un chin.

  • Aerobic in apa. Aceasta este o forma grozava de exercitiu fizic pentru ameliorarea durerilor de oase. Fiecare oras mare are cel putin cate un centru in care se practica sporturi in apa, dintre care nu se poate sa lipseasca tocmai aerobicul in apa. In acest fel se pot executa miscari de stretching in apa calduta. Un asemenea program sportiv este vital pentru imbunatatirea flexibilitatii incheieturilor si miscarea acelor articulatii care sunt afectate de artrita.

Suplimente alimentare naturale cu proprietati adjuvante: Movial Plus, Genacol si Zeolit Silicic

Asemenea programelor sportive de ajutor in vindecarea durerilor de oase, suplimentele alimentare nutritive precum Movial Plus, Genacol si Zeolit Silicic sunt o baza de la care se poate pleca in tratarea artritei sau a durerilor musculare. Nimic nu este mai bine decat administrarea de capsule Genacol sau Movial Plus din timp. Acestea fac tot posibilul, datorita ingredientelor active pe care le contin, sa creasca mobilitatea, sa refaca cartilajele afectate de boala, dar si sa elimine durerile articulare de genul celor de incheieturi, spate, solduri sau genunchi.

De exemplu, produsul Genacol de la brandul cu acelasi nume este un remediu natural excelent care, datorita formulei AminoLock, duce la stimularea formarii principalelor 5 tipuri de colagen din organism. De asemenea, are un continut bogat in vitamina C, care calmeaza inflamatiile, reface tesuturile si impiedica raspandirea infectiei in corp.

Alt supliment alimentar natural – Movial Plus – este destinat vindecarii treptate a durerilor de oase si este recomandat pentru stimularea calitatii vietii acelor persoane care sufera de dureri articulare si dureri de muschi. Acst produs favorizeaza regenerarea articulara si ajuta la sporirea formarii de colagen, o substanta atat de necesara pentru o sanatate articulara buna.